Följ Hogia

Hogia MyTime som app för Windows 10

Nyhet   •   Jun 30, 2016 13:28 CEST

Nu lanserar Hogia sin molnbaserade stämpelklocka Hogia MyTime som app för Windows 10. Hogia MyTime finns sedan tidigare på App store och Google Play och med den här lanseringen finns den nu tillgänglig på samtliga app-plattformar och fungerar på alla mobila enheter och datorer.

– Med Windows 10:s universella app-plattform har vi ett starkt ekosystem och det är glädjande att Hogia nu lanserar en ny app som stärker vårt erbjudande. Windows 10 är Microsofts snabbast växande operativsystem någonsin, och med appar som Hogias My Time fortsätter vi tillföra ytterligare funktionalitet för våra användare, säger Sara Kullgren, chef för Developer Experience på Microsoft.

Hogia MyTime är ett molnbaserat tidssystem där medarbetarna själva registrerar sina avvikelser samt stämplar in och ut när de kommer till och går från jobbet. Allt sköts via webben, även attesteringen av tidsregistreringarna. Hogia MyTime är integrerat med Hogia Lön och registreringarna skickas sedan direkt till lönesystemet.

- Det känns riktigt roligt att ha släppt vår första Windows app inom HR-området och det är ytterligare ett steg framåt i Hogias goda samarbete med Microsoft. Det känns oerhört spännande och för med sig oanade möjligheter på sikt, säger Lina Stenback, bolagschef på Hogia HR Products.

Samarbetet mellan Microsoft och Hogia började tidigt. Redan 1979 köpte Hogias grundare Bert-Inge Hogsved sin första programvara från Microsoft. Med hjälp av den började Bert-Inge att anpassa sitt redovisningsprogram för Microsofts plattform.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera